Presentació pública del Cercle

Més de cent persones de la societat civil sabadellenca, provinents de sectors i professions diverses, d’àmbit cultural, social i polític de la ciutat, units pel compromís de l’1 d’octubre de 2017, com a acte d’apoderament ciutadà que ens va convertir en una nació política, republicana i autodeterminada, ens hem unit perquè creiem que Sabadell necessita un projecte capaç d’articular i eixamplar l’espai sociopolític que comparteix aquests objectius de justícia i llibertat.

Recuperant la història del moviment  republicà de la nostra ciutat, hem decidit crear un nou Cercle Republicà de Sabadell, una entitat republicana que assumeixi i actualitzi el discurs i l’acció segons les necessitats del present, marcant-se com a objectius:

 • Ser un centre de reflexió i acció republicanes, assumint el compromís  amb la de lluita democràtica per la independència, la transformació social, i la construcció de la República Catalana.
 • Soldar la societat, i el seu teixit associatiu, tot estimulant la  cooperació entre entitats i elevant el poder civil republicà.
 • Activar i sacsejar la política municipal des de les demandes i necessitats reals de la societat i no  en funció de dinàmiques partidistes.
 • Activar els mecanismes de recuperació de la memòria històrica republicana de la ciutat.

Per tal de fer-vos partícips i coneixedors del projecte us convoquem a la següent roda de premsa:

Dia: dijous 4 de juliol

Hora: 18h

Lloc: Espai Àgora (Sol i Padrís, 93), Sabadell

1 thought on “Presentació pública del Cercle”

 1. Bona tarda,
  Aquest és un ptojecte que m’interessa, però malauradament demà a la tarda no podré assistir a la presentació.
  M’agradaria rebre informació dels propers actes i accions.
  Salutacions,

Comments are closed.