El CDR troleja la campanya de C’s a Sabadell

Article publicat per NacióDigital

Cs va llançar una campanya, a principis de mes, amb el lema “Ho tornarem a frenar”. Era una resposta de la formació taronja al missatge impulsat des d’Òmnium Cultural: “Ho tornarem a fer“. De fet, una sentència que va pronunciar el mateix president de l’entitat, Jordi Cuixart, en el seu al·legat final al judici de l’1-O al Tribunal Suprem. 

La similitud de les dues proclames ha provocat que el CDR Sabadell trolegi diversos cartells que hi ha repartits per la ciutat. D’aquesta manera, emblanquin la primera r de “frenar”, així com la n i l’a, es pot llegir: “Ho tornarem a fer”.

El CDR ha compartit aquesta acció, mitjançant una piulada, en la què han ironitzat que Cs “també s’hi apunta”, a més coincidint durant la nit d’aquest dimarts, que com ha subratllat ha estat “màgica” per l’eclipsi de lluna.